На општинскиот наптревар по географија кој се одржа во ООУ”Владо Кантарџиев” учениците од нашето училиште освоија прво место.
Честитки за ученичките: Христина Марковска, Ангела Илкова, Пепита Тодорова и менторот Венци Попов!